روزنوشت‌ها

تعدادی از نوشته‌های جدید و قدیمی‌ام

روزنوشت‌ها

تعدادی از نوشته‌های جدید و قدیمی‌ام

قبل از خواندن این مطلب، اگر از سرویس های فضای ابری اطلاعی ندارید این مطلب را بخوانید. با توجه به سلایق و نیازها هر کدام از آنها و همچنین ده ها سرویس دیگر می توانند برای هرکسی انتخاب اول باشند. اما الزامی نیست که فقط یک سرویس را انتخاب و استفاده کنیم، همانطور که احتمالا همه ما هم در یاهو ایمیل داریم و هم در جیمیل. داشتن حساب کاربری در هرکدام از آنها میتوانند مزایای مخصوص به خود را داشته باشد. همچنین بسیاری از این سرویس ها از لحاظ کارایی متفاوت اند با بقیه، برای مثال Evernote سرویس ابری است که بر روی یادداشت ها و نوشته ها تمرکز دارد و Flickr و Picasa بر روی عکس ها و تصاویر.

آنچه که اکنون بررسی میشود، راه های دسترسی به تمام این حساب ها در یک جا، مدیریت و ارتباط و انتقال فایل ها و تصاویر بین آنهاست. علاوه بر انتقال فایل ها بین گوگل درایو، Skydrive، Dropbox و ... احتمالا بارها شده است که آلبومی در Flickr یا Picasa داشته اید و میخواستید به Facebook منتقل کنید، و یا خواسته اید فایل حجیمی را که در ایمیل خودتان ضمیمه شده بدون دانلود روی رایانه شخصی و مجددا آپلود آن، مستقیما به سرویس ابری خود منتقل کنید. یا اینکه صاحب سایت هستید و میخواهید فایل ها و بکاپ های خود را از طریق FTP به سرویس ابری منتقل کنید. از طرفی می خواهید یک فایل را به اشتراک بگذارید، با این سرویس ها با یک لاگین، به همه فایل ها دسترسی دارید و لینک اشتراک گذاری همه فایل ها در هر سرویسی مشابه هم خواهد بود. و از همه مهم تر، نیاز به فایلی خاص دارید و مطمئن نیستید فایل مورد نظر را در کدام سرویس قرار داده اید. با یک کلیک همه سرویس های ابری مورد جست و جو قرار میگیرند.

این سرویس ها را معرفی و به طور خلاصه بررسی میکنیم.

1- ZeroPC

این سرویس که درواقع یک دسکتاپ یا سیستم عامل تحت وب است، علاوه بر برنامه Content Navigator که همان سرویس مدنظر ماست، برنامه های مفید دیگری را مثل پیام رسان، ویرایشگر تصاویر، آفیس و ویرایشگر متون، یادداشت برداری، و برنامه ایمیل با پشتیبانی از چند سرویس ایمیل در اختیار کاربران قرار می دهد. اما برای استفاده از قابلیت مدیریت سرویس های ابری باید پس از ثبت نام و ورود، توسط برنامه Cloud Connect Manager هر کدام از سرویس هایی را که میخواهید اضافه کنید. میتوانید هر فایلی را به اشتراک بگذارید و لینک مستقیم دریافت کنید. (با دانلود آن از پهنای باند شما کم می شود)

مزایا: پشتیبانی از بسیاری از سرویس ها نظیر Google Drive، Sky Drive، Dropbox، Box، Sugarsync، 4Shared و آلبوم تصاویر سرویس های Flickr، Picasa، Facebook، Photobucket و Instagram و سرویس های دیگری مثل Twitter و Evernote.

امکانات جانبی زیاد و مفید. دراختیار گذاشتن لینک مستقیم به هنگام اشتراک گذاری یک فایل.

معایب: حداکثر 2 گیگابایت پهنای باند ماهانه، پیچیدگی و سنگینی سایت، عدم پشتیبانی از Ubuntu1، نداشتن سایت موبایل

2- Otixo

این سایت به خاطر پشتیبانی نامحدود از سرویس ها (برای مثال ده سرویس FTP میتوانید وارد کنید) و سادگی و در عین حال قدرتمندی می تواند بهترین انتخاب باشد. میتوانید اسناد آفیس را ویرایش کنید و عکس ها را مشاهده کنید و فایل ها را به اشتراک بگذارید. همچنین می توانید در قسمت MY SPACES مجموعه هایی از پوشه های مختلف ایجاد کنید. مثلا پوشه Image اکانت BOX و پوشه Photo اکانت های گوگل درایو  و دراب باکس را در یک مجموعه قرار دهید و برای فردی خاص به اشتراک بگذارید. و یا با دوستانتان روی یک پروزه کار کنید و هر کدامتان، پوشه ای را به مجموعه اضافه کنید و روی آن کار کنید.

مزایا: علاوه تمام سرویس های مهم، از FTP و WebDAV و همچنین از Ubuntu1 و CX نیز پشتیبانی میکند. WebDAV پروتکلی است برای جایگزینی FTP که بسیاری از سایت ها مثل 4Shared، Mediafire، Adrive  از آن پشتیبانی میکنند. خود Otixo هم از آن پشتیبانی میکند، یعنی با یک نرم افزار میتوانید بدون مرورگر از Otixo و امکانات آن استفاده کنید.

سادگی و سبکی سایت ، اشتراک گذاری با رمز عبور

معایب: حداکثر 2 گیگابایت پهنای باند ماهانه (قابل ارتقا با دعوت دیگران)، عدم پشتیبانی از Evernote، نداشتن سایت موبایل

3- StorageMadeEasy

این سرویس هم با داشتن امکانات منحصر به فرد بسیار مفید و به دردبخور است. با داشتن قابلیت آپلود فایل از طریق URL و یا همان remote میتوانید هر فایلی با لینک مستقیم را وارد هر کدام از سرویس های ابری خود کنید. همچنین این سرویس به شما یک آدرس ایمیل خصوصی میدهد که میتوانید هر فایلی را ضمیمه کنید و به آن آدرس بفرستید تا در پوشه مربوطه ذخیره شود. همچنین این سرویس 5 گیگابایت فضای جداگانه نیز به شما هدیه میدهد. از دیگر قابلیت های منحصر به فرد داشتن نرم افزار تحت ویندوز است که بدون نیاز به مرورگر از امکانات این سرویس استفاده خواهید کرد. همچنین با داشتن یک سایت موبایلی بسیار ساده میتوانید با اینترنت موبایل و حتی با سرعت پایین سرویس های ابری خود را مدیریت کنید. همچنین میتواند هر عکسی را با یک کلیک به حساب فلیکر خود آپلود کنید. قابلیت دیگر، بکاپ گیری از ایمیل های خود در این سرویس است. همچنین میتوانید هر فایلی را با عنوان موردعلاقه نشانه گذاری کنید تا در موقع لزوم سریعا به آن دسترسی پیدا کنید. میتوانید اسناد خود را در گوگل داکس، Scribd و یا مستقیما ویرایش کنید.

مزایا: آپلود از آدرس، فرستادن فایل به ایمیل، نرم افزار تحت ویندوز، پشتیبانی از سایت موبایل، پشتیبانی از بسیاری از سرویس های ابری و همچنین FTP و webDAV و سرویس های ایمیل، دراختیار گذاشتن لینک مستقیم به هنگام اشتراک گذاری یک فایل، اشتراک گذاری با رمز عبور

معایب: محدودیت حداکثر 3 سرویس ابری به صورت همزمان در حالت رایگان،حداکثر 2 گیگابایت پهنای باند ماهانه، عدم پشتیبانی از Evernote

4- primadesk

این سرویس یک قابلیت ویژه دارد و آن امکان پشتیبان گیری هر قسمت از هر کدام از سرویس های ابری بر روی فضایی است که به رایگان در اختیارتان گذاشته میشود. این سرویس علاوه بر مدیریت فایل ها، دارای دو قسمت دیگر است. یکی مدیریت همزمان چند سرویس ایمیل و دیگری مدیریت همزمان چند سرویس تصویر مثل Picasa و Photobucket و Flickr و انتقال بین آنها.

مزایا: نداشتن محدودیت در پهنای باند، پشتیبانی از بسیاری از سرویس های ابری و Facebook و سرویس های ایمیل و webDAV، سرویس پشتیبان گیری از فایل ها، اشتراک گذاری با رمز عبور

معایب: محدودیت حداکثر 5 سرویس ابری به صورت همزمان در حالت رایگان، نداشتن سایت موبایل، نداشتن امکان Cut کردن فایل ها (مثل Mac Os اول کپی کنید بعد فایل مبدا را حذف کنید)

5- سرویس های دیگر:

اما علاوه بر سرویس های بالا، دو سرویس دیگر هم هستند که محدودتر و ساده ترند ولی کار خود را به خوبی انجام میدهند. یکی mybackupbox است که به شما این امکان را میدهد بین تعدادی از سرویس های ابری و همچنین FTP فایل ها و پوشه ها را تا حداکثر 10گیگابایت در ماه منتقل کنید. همچنین attachments.me که سرویسی فوق العاده است و با قرار گیری در جیمیل شما، هر فایل ضمیمه شده به ایمیل های شما را میتواند به سرویس های Dropbox ، Box، GoogleDrive، SkyDrive منتقل کند.

  • موافقین ۱ مخالفین ۰
  • يكشنبه, ۱۹ آذر ۱۳۹۱، ۱۱:۲۵ ب.ظ
  • محمد اسماعیل آرامش

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی